Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Μπουρανί και πάλι

Ευρώπη, φίλε! Ακόμα και το περίπτερο δω πάνου, που παίρνω τσιγάρα τόσο καιρό, στη Φλώρινα, έβαλε ΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΓΑΙΝΕΙΣ ΜΠΡΟΣ ΤΗΣ! ΟΥΑΟ!

Αυτό είν το τελευταίο post για κάτι μέρες. Και δε το λέω αυτό ξιπασμένα, εγωιστικά, φάση "ναι, γιο, yo, δε μπορείτε χωρίς μένα, yo!". Το λέω φάση, "¨θα λείπω αυτές τις μέρες, άρα δε θα μπορώ να γίνω ένα (1) με τα σκατά που ίσως κρέμονται απ τη κούτρα σας". Ούτε καν. Το λέω ξανά. "Δε σας νοιάζει μία, ούτε μένα! Προφανώς ούτε μένα! Άρα, παπάρια!". Γενικά, το κλισέ, το γνωστό: παίζεις με βρισές για να μην αποκαλυφτεί ότι δε χειρίζεσαι καλά τη γλώσσα.

Πάντως καλά ήτο σήμερα. Βότκα πολλές ώρες πριν, βότκες-σφηνάκια όσο ήμανε στο μπαρ, κάτι κερασμένες μπύρες απ τον DJ, καλά είναι! Και κάτι σοκολάτες πριν, και στο ενδιάμεσο- το πάθημα άλλων, όχι μάθημα προσωπικό. Και ας στραβώσει σαγόνι- γάμησέ τα.

Βασικά, μου πρήζεται ο πούτσος (κυριολεκτικά, όχι μεταφορικά) ΠΑΡΑ πολλές φορές τελευταία. Είτε είναι το νεφρό που αποβάλλει (άρα κατουράω συνέχεια και πονάει το πουτσοκέφαλο), είτε είναι ουρολοίμοξη (πώς γράφεται αυτή η μαλακία; δε ξέρω. και ΔΕ θέλω καν να μάθω, αν και παίζει να ναι τέτοια μαλακία). Όπως και να χει, ας ειδοποιήσει ο οργανισμός, να ξέρω. Όχι να πάρω σώνει και καλά "μέτρα". Βαριέμαι να κάνω καν αυτό. Δεν είναι και η πρώτη φορά άλλωστε. Απλά να ξέρω άλλη μια φορά.

Τώρα; Μπουρανί.
Ήδη έχω αργήσει να κοιμηθώ, να ξυπνήσω αύριο να πάρω το λοφορείο (ούτε καν "λεοφορείο"). Άρα παπάρια. Σας εύχομαι καλά γλέντια, όπου και να'στε- αλλά ταυτόχρονα, χάνετε ΠΟΛΛΑ που δεν είστε στο Μπουρανί.
Θα πουλήσω μια πήλινη ψωλή και για σας.
Να'στε καλά.

4 σχόλια:

Unknown είπε...

θα εγραφα οτι ειναι ουρολοιμωξη, αλλα μετα λεω "να παει το παλιαμπελο", οποτε καλα να περάσεις στο Μπουρανί. Εγω σαλόνικα θα τραβηχτω.

Τελικα εγραψα τη σωστη ορθογραφια οποτε αναιρεσα τη μιση πανω προταση, αλλα δε γαμεις; Καλα να περασομεν =)

Flonsavardu είπε...

Εγώ πάλι θα στο πω ότι είναι ουρολοιμωξη, δεν είμαι τόσο ευγενική. Άλλωστε καλά θα περάσεις, χεχε. Μπορεί και να φυγει όσο κατουρας, γιατί σποβαλλονται τα μικρόβια από την περιοχή ορ σαμθινγκ, αλλά αν δεν θες να καταντησεις σαν τον τομ χανκς στη σκηνή από το πράσινο μίλι, θα πρέπει να πάρεις αντιβιωση.

Αυτό σημαίνει οτι και καλά δεν θα πρέπει να πίνεις.

Flonsavardu είπε...

Σποβαλλονται= αποβαλλονται και γαμω το αη φον μου πρωι πρωί.

Λιος είπε...

Ο Τομ Χανκς ειχε τον τεράστιο αράπη που τονε χούφτωσε με τις παλάμες που λάμπανε και του τηνε πήρε την ουρολοίμωξη- τυχερός καριόλης.