Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Ο γκαντέμης.


Οργιάζαν ψες στη Φλώρινα.
Ο ένας, βγήκε off από εκατοντάδες κεράσματα σφηνάκια στο μπαρ που δούλευε DJ, και ακολούθησε μια πελάτισσα σπίτι της για σφηνοκωλάδες.
Οι άλλοι μισοί, κατέληξαν να γαμιούνται στις καταχρήσεις με τον Ύπο (ξέτε ρε ποιον Ύπο, τον Υποχθόνιο, ΖΝ, ΖΝ, γιογιογιο και άλλες πολεμικές ιαχές) που χε έρθει δω πάνω στα βουνά για live και γίναν πιο πατσαβούρια και από κωλοσφούγγι σε βουλγάρικη καντίνα-τροχοβίλλα σε ξεχασμένη διασταύρωση της εθνικής.

Και γω ο μαλάκας δεν ήξερα τίποτα για κανέναν και σούρωνα μόνος σπίτι μου, με μόνη μου καύλα κάτι freeware παιχνιδάκια με stick figures.
Χαρ. Χαρ. Χαρ. Φακ μα λακ, γάμα μου τη λακ.
Αύριο Τύρναβος για Μπουρανί. Θεε μου, η ανατριχίλα στον ομφαλό και πάλι, όπως πέρυσι.

Κανονικά τώρα θα ήτο η ώρα για το "αποχαιρετιστήριο" post για το τριήμερο, αλλά ξέρω με μαθηματική ακρίβεια πως σε κάτι ώρες θα ξαναγράφω, με το κεφάλι να κουτουλάει στο ράφι από πάνω απ την οθόνη, τα δάχτυλα να γεμίζουν κατά λάθος στάχτες και να τις απλώνω και στο πληκτρολόγιο, και το σώμα να παγαίνει πέρα δώθε- ο ορίτζιναλ εκκρεμές του Φουκώ.

Χάγια! Παγαίνω για την Σέρκοβα, να ξεκινήσει ωραία η μέρα.

2 σχόλια:

Flonsavardu είπε...

ε, τότε να μην χαιρετηθούμε.

τελικά το περιβόητο χωριό σου είναι στον τύρναβο;

Λιος είπε...

όχι, είναι Κορινθία μεριά, πιο χάμου, παραλία- απλά τύρναβο πάω από δω και πέρα για Καθαρά Δευτέρα- και όσοι δεν έχετε έρθει, χάνετε!
Φέτος πουλάω πήλινες ψωλές, φαντάσου- ένα μικρό δείγμα.