Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

7 από τα χειρότερα εξώφυλα δίσκων που μπορείς να βρεις (part 2)

TARDIVE DYSKINESIA
"DISTORTING POINT OF VIEW"
------------------------------------
Είχα ένα όνειρο, κάποτε. Ότι τα ψευδοσουρεαλιστικά εξώφυλα που λειτουργούν σαν αυτοσκοπός, άρχισαν να εκλείπουν. Ότι οι μπάντες αρχίζουν να αποκωδικοποιούν καλύτερα τη μουσική σε εικόνες, προσφέροντας μεγαλύτερη ενότητα μεταξύ υλικού-περιτυλίγματος. Μετά είδα τούτο δω και έφαγα ένα κρύο κουβά νερό στη μάπα, μαζί με κατσαρόλι-κουτάλα σα κλαπατσίμπαλο δίπλα από το αυτί. Αν αυτό είναι που η μπάντα θεώρησε ότι εκφράζει καλύτερα τη μουσική της πρόταση, εγώ πάω πάσσο και απλά λέω ότι στους τυφλούς, ο μονόφθαλμος είναι βασιλιάς.
ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΟ: "ΕΚΛΟΓΕΣ 2009: Νίκη με διαφορά 10 μονάδων του ΠΑΣΟΚ- τα πώς, τα γιατί, η επόμενη μέρα στο Μαξίμου"


RIOT
"NARITA"
------------
Δεν είναι η επιδερμική μου επαφή με τους Riot, που με έκανε να ξεράσω μπακαλιάρους με το εν λόγω εξώφυλο- αν μη τι άλλο, αυτό που έκαναν, το έκαναν καλά, μουσικά. Είναι περισσότερο αυτό το συνοθύλευμα από κουράδες, που επέλεξαν ως εξώφυλο. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, ναι, αυτό είναι όντως ένας κόκκινος παλαιστής του σούμο με κεφάλι φώκιας (η μασκότ της μπάντας) να κραδαίνει ένα ματζαφλάρι, να προσπαθεί να χέσει πάνω σε μια στοίβα από κρανία. Δεν ξέρει όμως ότι από πίσω, ακυβέρνητο αεροπλάνο έτοιμο να γίνει κομμάτια στο έδαφος, κατευθύνεται με μαθηματική ακρίβεια κατά πάνω του. Και μόλις ο παλαιστής-φώκια γυρίσει, η τραγωδία θα'χει ήδη συμβεί.
ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΟ: "Shit happens"


PANTERA
"METAL MAGIC"
-------------------
Ε ναι, προφανώς. Το χειρότερα κρυμμένο ένοχο μυστικό του heavy metal σύμπαντος, η μπαντάρα που αργότερα θα μας έκοβε τ'αρχίδια με τη μαγκιά της και με δισκάρες όπως "Far Beyond Driven", "Great Southern Trendkill" κλπ κλπ, στα πρώτα της βήματα, ένιωθε άνετα να ντύνει τους δίσκους της με ζωγραφιές από ομοφυλόφιλους λυκάνθρωπους (που, σημειωτέον, δε φοράνε τίποτα άλλο πέραν μιας μαύρης ζώνης) που κρατάνε περίεργα hardcore σεξουαλικά βοηθήματα, για τα οποία, αλήθεια σας λέω, δε θέλω με τίποτα να μάθω περισσότερα.
ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΟ: "Άγρια βράδια με άγρια αγόρια"


OUTLOUD
"OUTLOUD"
--------------
Δεν έχω ακούσει καν, τούτον δω τον πρόσφατο σχετικά, πολυδιαφημιζόμενο σαν "hard rock supergroup" δίσκο. Και δεν έχει και σημασία για το εν λόγω άρθρο, χμ. Ωραίο το γκομενάκι, αλλά μα το Θεό, τι λέει το ημερολόγιο; Τι έτος; Το μόνο που λείπει από την φωτογραφία είναι ο Ψάλτης με δερμάτινα στην άλλη άκρη και μια ηλεκτρική κιθάρα. Άσε που, νταξ, κάπου αρχίζεις και βαριέσαι με τα ίδια και τα ίδια: "Α, μαλάκες, έχω ιδεάρα! Τι λέτε για εξώφυλο, να βάλουμε μια γκόμενα, την οποία θα την παρασέρνει η δύναμη που βγάζει η μουσική μας μέσα από ένα μάτσο ενισχυτές;". Σώπα ρε Θανάση.
ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΟ: "Και την Καθαρά Δευτέρα, πήραν τα μουνιά αέρα" (σόρρυ μωρό μου, τρόπος του λέγειν)


CLUTCH
"CLUTCH"
------------
Λατρεύω τους Clutch. Βαράω αλκολοντελίρια για πάρτυ τους ακόμα και αν είμαι καλεσμένος στον 5ο ετήσιο χορό μελιτζανοκαλλιέργειας Άνω Καλομοίρας. Τους αγαπάω σα πούστης. Αλλά αυτό το πράμα είναι απλά για το πούτσο. Θέλεις να βγάλεις τον ομόνυμό σου δίσκο; Βάλε καλύτερα ένα μεγάλο "Clutch" με κίτρινα γράμματα σε μαύρο φόντο- ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, θα' ταν πιο καλαίσθητο από το λογότυπό σου (απαίσια 3-Dαρισμένο) να αιωρείται στην άκρη του διαστήματος. Και από απέναντι, μεις οι μαλάκες, οι κοινοί, στη Γη, να προσπαθούμε να καταλάβουμε τι έπαιξε και τα γαμήσατε όλα έτσι στον εικαστικό τομέα.
ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΟ: "Ο ήχος της σπασμένης καπότας ("ΚΛΑΑΑΤΣ") στο διάστημα"


MANOWAR
"ANTHOLOGY"
-----------------
Μέσα στον οχετό από ηλίθια εξώφυλα, προτίμησα τούτο, διότι εδώ φαίνεται τα πολεμικά δήθεν προσωπεία να πέφτουν, και οι Αμερικάνοι να βγαίνουν την πιο ειλικρινή, απέριττή τους φωτογραφία ever. No comment.
ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΟ: "Live Gay Striptease, Saturday Night. Bar: Cock Tails"


WAYLON JENNINGS
"LADIES LOVE OUTLAWS"
-----------------------------
Α ρε συγχωρεμένε Jennings. O τύπος που άλλοτε τραγούδαγε με τον Willie Nelson και έκανε τις αφηγήσεις (και το τραγούδι) στο "Dukes of Hazard", μας ξεδιπλώνει άλλη μια πτυχή του χαρακτήρα του. Αυτή, του κοστουμαρισμένου καουμπόυ, που αρέσκεται να μιλάει σε/κοιτάει έντονα κοριτσάκια, χώνοντας αργά αλλά σταθερά το χέρι του μέσα στο παντελόνι του. Δε ξέρω κατά πόσον είναι "outlaw" στο feeling το όλο στήσιμο της φωτογραφίας, αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι είναι ΛΑΘΟΣ. Και πιθανότατα και παράνομο.
ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΟ: "Waylon Jennings, κλόουν Φωτούλης και λοιποί μεγάλοι παιδεραστές: μια ανθολογία"

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

bravo sas pou sxoliazete etsi tis bantes. den eixate fainete kati kalytero na kanete

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα έχω κλάσει... και με το άρθρο και με τον ανώνυμο! XD