Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

2 ΑΝΤΡΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ 10ΧΡΟΝΟ;
----------------------------------------------
*ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ: Ο διαγωνιζόμενος εισέρχεται στο χώρο του παιχνιδιού, ο οποίος αποτελείται από 6 θρανία (στα οποία κάθεται και από ένα μόμολο), τη θέση του διαγωνιζόμενου και μια μεγάλη ανοιχτή σάλα με πολύχρωμα φωτάκια στο κέντρο. Ζητείται από τον διαγωνιζόμενο να πατήσει ένα από τα 6 κουμπιά από τη θέση του, το οποίο και θα αντιστοιχεί και σε ένα από τα θρανία. Επιλέγοντας λοιπόν ανήλικο, οδηγείται μαζί του και στην ανοιχτή σάλα, όπου και του ζητείται να προβεί σε μάχη σώμα με σώμα δίχως κανόνες με το εν λόγω ανήλικο. Νικητής είναι αυτός ο οποίος θα δείρει και τα 6 ανήλικα, σε σχέση με το χρόνο, το στυλ, κλπ.
*ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΡΑΕΙ: Από την αρχή, η ιδέα του να είσαι 30-40φεύγα και να λαμβάνεις μέρος σε ένα τηλεπαιχνίδι όπου σου ζητείται να ξεσκονίσεις το μυαλό σου για να θυμηθείς ένα μάτσο μαλακίες που είχες να λάβεις υπ'όψη από το δημοτικό, και όχι μόνο αυτό, αλλά να σε ειρωνεύονται και μαθητές δημοτικού, φαντάζει θελκτική μόνο για άτομα σαν τον κλόουν Φωτούλη και λοιπούς παιδεραστές. Φανταστείτε μόνο, όσοι είχατε παρατηρήσει έστω και λίγο το κωλοπαίχνιδο, πόσες φορές δεν ρίξατε παναγίες όταν τα μουλωχτά μούλικα άρχιζαν να κουνάνε τις αφράτες κωλομαγουλάρες τους περιπαικτικά, ή που κοπανιούνταν και καλά τίγκα στην απογοήτευση, όταν κάποιος ενήλικας παίκτης δεν κατάφερνε να θυμηθεί πχ από πόσα μέρη αποτελείται ένα ιερό μιας εκκλησίας- ε, τώρα είστε κομπλέ. Δε γίνονται καν ερωτήσεις. Δεν χρειάζεται καν αφορμή. Μπαίνετε, βουτάτε ένα μπασταρδόσπερμα και του μαδάτε τη μάπα στις αγκωνιές, και όχι μόνο αυτό, αλλά συνεχίζετε και με τα υπόλοιπα. Όταν δε, στεφθείτε νικητές, σκίζεται τη μπλούζα σας ουρλιάζοντας προς το κοινό, "Φυσιά και έιμαι πιο δυνατός από ένα 10χρονο, γαμώ τη πουτάνα μου γαμώ". Τέλος, για να μην μας πουν και φαλλοκράτες, δεν υπάρχει διαχωρισμός στο φύλο των μικρών σάκων του μποξ- δέρνετε με την ίδια καθαρή συνείδηση και αγοράκια, και κοριτσάκια.
*ΠΙΘΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ: Ίσως στο τέλος, μετά από τόσο ξύλο, να καταντήσετε να λυπάστε, και κατ' επέκτασην, να νιώθετε και συμπάθεια για τα κωλόπαιδα. Επίσης, κάποιος μπορεί να έλεγε ότι, το παιχνίδι χάνει την ουσία του, μιας και, εκτός απροόπτου, και αν μέσα στα πιτσιρίκια δε χώσουμε κανένα κρυφό όπλο φάση Κρις Σφέτας, όλοι θα είναι σε θέση να δείρουν και τα 6 πιτσιρίκια, αλλά αυτό το επιχείρημα δεν ευσταθεί, μιας και δεν παρακολουθούμε το "Είσαι πιο δυνατός από ένα 10χρονο" περιμένοντας να οδηγηθούμε κάπου, αλλά πιάνοντας σφιχτά από ικανοποίηση το τηλεκοντρόλ και το καυλί με το άλλο χέρι, χύνοντας τετραγωνάκια κάθε φορά που ακόμα μια πρώην φρέσκια, τίγκα στην υγεία της ηλικίας μάπα, γίνεται ένα με τα πλακάκια του πατώματος, βάφοντάς τα κόκκινα.


ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΑΝΤΡΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
--------------------------------------------
*ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ: Μαζεύεστε ένα μάτσο αντροπαρέα, οποιοσδήποτε αριθμός, ας πούμε 10 άτομα. Κάποιος ξεκινάει και γυρίζει τη μπουκάλα. Αυτόν που το στόμιο της μπουκάλας θα σταματήσει, ο πρώτος παίχτης αρχίζει να τον χαιρετάει, πρώτα με σφιχτή χειραψία, μετά με γερές, αντρικές αγκαλιές συνοδευόμενες από αντίστοιχα χτυπήματα στη πλάτη (που πάντα πρέπει να πονάνε), και κατά τη διάρκεια αυτών, να ανταλλάσουν ερωτήσεις όπως "Τι κάνει ο μικρός ρε; Πώς πήγε με τη Φυσική Κατεύθνσης;", "Κανά μουνί γαμήσαμε προσφάτως,ε,ε;", "Πώς πάει η Μαρία ρε Μάκη; Μαγειρεύει ακόμα γαμάτα όπως τότε, ε;", "Ο τζίρος στο μαγαζί πώς πάει ρε Βαγγέλη;", οι οποίες δεν είναι αναγκαίο να απαντηθούν καν.
*ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΡΑΕΙ: Πόσες φορές δεν έχει τύχει να είστε καυλωμένοι να παίξετε μπουκάλα, αλλά να χέζεστε να ρισκάρετε να ενώσετε τα μουστάκια σας με κάποιο άλλο πεοφόρο θηλαστικό στη γύρα του μπουκαλιού; Ή, να έχετε ξεκινήσει να παίζετε μπουκάλα με δυο γνωστές σας, τίγκα στη χαρά και τη μαστούρα/μεθύσι, και σε λίγα λεπτά να έχει γεμίσει η ομάδα από άλλους 5-6 μέθυσους κολλητούς, που προφανώς θεώρησαν καλή ιδέα το να αλλάξουν τα δεδομένα, από 2 γκόμενες και 1 άντρα, σε 2 γκόμενες και 7 άνδρες; Είστε τυχεροί λοιπόν. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα πλέον. Αντί να ρισκάρετε να χαμουρέψετε 10 φορές κάποιον που το μούσι του σας γαργαλάει τα παπάρια, για να δώσετε ένα και μόνο γλωσσόφυλο σε μια γκόμενα, εδώ αφήνετε ελεύθερα τα αντρίκια, ειλικρινή σας αισθήματα και, ό,τι και να γίνει, δένεστε περισσότερο με έναν συνάδελφο στο όρθιο κατούρημα.
*ΠΙΘΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ: Αν είσαι από τους πουτανιάρηδες (ή απλά άνετους) που χώνονται σε γυναικοπαρέες 6 ατόμων και παραπάνω που παίζουν μπουκάλα σα το μόνο αρσενικό, ίσως το όλο concept σου είναι αδιάφορο. Και καλά κάνεις. Επίσης, ποτέ δε ξέρεις αν μέσα στη παρέα δε χωθεί και κανένας λατρευτής των σαλαμιών, ο οποίος δε θα χάσει ευκαιρία να σου χουφτώσει το κώλο ή να σου ανασάνει λάγνα στο λαιμό την ώρα της αντρικής αγκαλιάς.

2 σχόλια:

Flonsavardu είπε...

1. αγαπάς πολύ τα παιδιά έτσι; και εγώ.
2. όλοι οι άντρες δεν είναι πουτανιάρηδες; ή έστω θέλουν να είναι.

υ.γ. δεν ξέρω τι διάολο χρησιμεύει η λέξη από κάτω, αλλά τώρα μου ζήτησε "febutwan". αν δεν το βγάλεις από τις ρυθμίσεις, απειλώ πως δεν σου ξαναφήνω σχόλιο. --

Λιος είπε...

1. τα λατρεύω. τι να σου λέω...
2. μπα. τουλάχιστον απ' όσους ξέρω, λίγοι αλλά καλοί. Αν και, εξαρτάται πώς το έχει στη γκλάβα του ο καθένας, το "πουτανιάρης".

α, τι να σου πω, ποτέ δε το ψαξα με ρυθμίσεις για τέτοια. Είδομεν.
Εμένα μου βγαλε "ingit".