Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

2 downloads, shameless self promotion

Είχα ξαναενημερώσει παλαιότερα περί Meloco Velocet, το experimental μπάσταρδο που συντηρώ μαζί με τον καλό φίλο (και υπομονετικό συνοδοιπόρο) Μήτσο εδώ και 2 χρονάκια περίπου. Πριν κάτι μήνες τελειώσαμε τις ηχογραφήσεις για το τελευταίο κομμάτι, το 20λεπτο "Caravans towards Gomorrah", και μιας και η προοπτική να κοπεί σε λίγες κόπιες (και κασσέτες) θα αργήσει επ'αορίστον, το post-αρω με όλη τη καλή διάθεση στον σκουπιδότοπο-blog μου για να το γευτείτε σε ψηφιακή μορφή.

http://www.mediafire.com/file/wrxiwzd04jm/01


Πιο πρόσφατο αυτό εδώ, και πιο αφηρημένο ας πούμε, το project-άκι που σχημάτισα με τον Χρήστο από τους Trigerfinger, και που σε καμία περίπτωση δεν είναι μουσική. Ας πούμε, περισσότερο, ηλεκτρονικό χαλί σε απαγγελία κειμένου/"ποίηση¨", από και για άτομα που δεν έχουν καμία όρεξη για ηλεκτρονική μουσική ή "ποίηση". Κι επειδή με αυτό το δεδομένο είναι ανούσιο να κατεβάσετε μόνο το κομμάτι, παραθέτω από κάτω και το link για το κείμενο, μιας και αναγκαστικά πάνε μαζί αυτά τα δύο. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να αλλάξει η μορφή του "τραγουδιου", αλλά δε γαμείς; Πάρε να χεις. Για δική σας διευκόλυνση και καλύτερο αποτέλεσμα, ας πούμε, ακούστε με ακουστικά.

http://www.sendspace.com/file/ehltpn
και το κείμενο http://www.mediafire.com/?0mik4mzkl4f

*Βέβαια, αν οποιοσδήποτε από τους δυο ομοϊδεάτες στις μπάντες μου σπάσει τα μούτρα και απειλήσει να με ευνουχίσει αν δε κατεβάσω τα links (για λόγους που δε ξέρω), θα το κάνω.

2 σχόλια:

Λιος είπε...

την πουτανα μου γαμω, ΕΝΑ (1) κομμεντ ολο κι ολο για τα μουσικα, κι επρεπε να ειναι κινεζικες διαφημισεις/αρλουμπες, με τη λεξη "SEX" αναμεσα από τα ακατάλυπτα τα άλλα...

Λιος είπε...

Και τώρα εξαφανίστηκε και αυτό.
Ζώνη του λυκόφωτος.